1/1/14

20 χρόνια Athens Club(1994-2014)

    Το 2014 μετρά ήδη τις πρώτες του ώρες και το Athens Club γιορτάζει τα 20ά του γενέθλια!
Το logo για τα 20ά μας γενέθλια,το οποίο θα κοσμεί και το επετειακό t-shirt μας.
    ...Περιμέναμε πως και πως αυτή τη χρονιά.Εδώ και τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια αγωνιούσαμε για το πώς θα μας βρει το 2014! Στη Γ' εθνική, στη Β' εθνική ή κάπου αλλού; Θέλαμε η 20ή μας επέτειος να γίνει μέσα σε κλίμα "υγείας" και χαράς. Εν τέλει το 2014 , για τους Athensclub-ίτες αλλά και τους απανταχού Πανηλειακούς , μπήκε ιδανικά,έστω και στο παρά πέντε! Με νέα και ισχυρή(απ'ότι φαίνεται) διοίκηση και με τους καλύτερους οιωνούς για έναν Πανηλειακό απ'τα παλιά.
    Έτσι,τα μέλη του Athens Club έχουμε ένα λόγο παραπάνω να νιώθουμε χαρούμενοι φέτος.Καταφέραμε λοιπόν να κλείσουμε,αισίως, 20 χρόνια ζωής. 20 χρόνια που τα είχαν όλα: ανόδους,υποβιβασμούς,μεγάλες νίκες , απογοητευτικές ήττες ,αλλά κυρίως αξέχαστες εκδρομές και ευχάριστες αναμνήσεις!
    Αυτό άλλωστε ήταν ανέκαθεν το συστατικό επιτυχίας του "Συνδέσμου Αθηναίων Φιλάθλων Πανηλειακού",όπως είχε χαρακτηριστικά βαφτιστεί.Δηλαδή , μια καλή παρέα που γούσταρε να γράφει χιλιόμετρα για την Πανηλειακάρα...και όλα τα υπόλοιπα έρχονταν από μόνα τους!
    Μέσω του blog μας,τα τωρινά μέλη του Athens Club, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα ιδρυτικά και γενικότερα τα πιο παλιά μέλη του club για την κληρονομιά(υλική & άυλη) που μας άφησαν.Να είναι σίγουροι ότι θα φροντίζουμε ,όσο είμαστε εν ενεργεία, να γράφονται ''χρυσές'' σελίδες στην ιστορία αυτής της ιδέας που πήρε "σάρκα και οστά" το 1994!
    Περισσότερα,σχετικά με την επέτειο 20 χρόνων,δηλαδή ιστορικά στοιχεία κ.λ.π σε νεότερο άρθρο τις επόμενες μέρες.
    Καλή χρονιά σε όλους , με υγεία και ωραίες εκδρομές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου